(1)

Hili & Ola ja Operaatio Aavejahti

E-Book


Hilin ja Olan vanhemmat lĂ€htevĂ€t taas avaruuteen, ja lapset jÀÀvĂ€t kaksin kotiin, mutta onneksi neiti Än asuu ihan seinĂ€n takana. Hili keskittyy opettamaan koirallensa Hekalle agilityĂ€ ja Ola puolestaan harrastaa neiti ÄnnĂ€n kanssa tiedekerhoa. Hili huomaa, ettĂ€ naapuriin on muuttanut uusi perhe, ujo Angela-tyttö ja tĂ€mĂ€n ylivarovainen Ă€iti Zelda. Tulisiko Angelasta Hilille uusi ystĂ€vĂ€? Mutta pian myös toiselle puolelle muuttaa uusi tyyppi: koulun ilkein poika Pentti, joka tietenkin ottaa Hilin ja Angelan silmĂ€tikuikseen. Sitten lĂ€histöllĂ€ olevasta autiotalosta alkaa kuulua omituisia ÀÀniĂ€, ja totta kai Heka loikkaa erÀÀnĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ pihalta jĂ€niksen perÀÀn, pelottavaa taloa kohti...

Sympaattisen Hili & Ola -sarjan kolmannessa osassa etsitÀÀn oman rohkeuden rajoja ja mietitÀÀn, voiko kiusaajaakin oppia ymmÀrtÀmÀÀn. Kirjailija Annika ErÀpuro osaa kuvata lapsen maailmaa harvinaislaatuisen herkÀsti - heittÀytyen, innostuen ja ymmÀrtÀen.

Annika ErÀpuro on VÀÀksyssÀ asuva kirjailija, suomentaja ja sanataideohjaaja. HÀnen kirjansa ovat olleet ehdolla mm. Finlandia Junior- ja Lukuvarkaus-palkinnoille.