(0)

Hjemme er bedst?

E-Book


"Dem, der siger, at hjemme ER bedst for enhver pris, hĂžrer jeg ikke til. Jeg er altsĂ„ ikke ’familie-fanatiker’. Men mange Ă„rs arbejde med bĂžrn og voksne i behandlingssektoren, har medfĂžrt en dyb tvivl, om det vi gĂžr, nĂ„r vi skiller familier ad, nu ogsĂ„ er det rigtige. Det er under alle omstĂŠndigheder en meget dramatisk hĂŠndelse for et barn at blive revet op med rod fra ’sit eget hjem’."

"Hjemme er bedst?" henvender sig til pÊdagoger, psykologer, socialrÄdgivere og andre faggrupper, der kan stÄ over for den store beslutning at fjerne et barn fra hjemmet. PÄ baggrund af mange Ärs erfaring pÄ omrÄdet beskriver psykolog Bent Hougaard bÄde den forskning, der foreligger pÄ omrÄdet, og de dilemmaer, man som fagperson kan stÄ over for i en sÄ fÞlsom situation.

Bogen udkom oprindeligt i 1989.

Bent Hougaard er en dansk psykolog og forfatter. Han er oprindeligt uddannet skolelĂŠrer samt cand.pĂŠd.psych. og autoriseret psykolog. Han stĂ„r bag en lang rĂŠkke bĂžger om bĂžrnepsykologi og hans begreb "curling-forĂŠlder" har vĂŠret en vigtig del af debatten om bĂžrneopdragelse i 2000’erne og 2010’erne.