(0)

Hohtavat

Hörbuch und E-Book


"Sinulla ja minulla, rakkaudellamme, on viikko aikaa."

Palkitun kirjailijan hÀtkÀhdyttÀvÀ nuorten aikuisten romaani ihmisistÀ, joista osa saa ilmoituksen maailmanlopusta. Voiko kohtalonsa vielÀ valita?

Hohtava juna ilmestyy asemalle vÀhÀn ennen syyslomaa, kello 18.10. Junasta ilmestyy Hohtavia, olentoja, jotka saapuvat merkkaamaan ihmisiÀ valolla. He kertovat, ettÀ ihmiskunnalla on viikko aikaa. Koskeeko varoitus vain merkittyjÀ?

Lukiolaiset Ani ja Kapri ovat rakastaneet toisiaan vuoden. Kaikki on alussa, kaikki on mahdollista. Kunnes Hohtavien saapuminen muuttaa suunnitelmat, maailman - ja heidÀt. MitÀ ehtii vielÀ viikossa? MitkÀ salaisuudet tÀytyy kertoa ennen maailmanloppua? "Lupaa ettÀ me valitsemme toisemme, kÀvi tÀssÀ maailmassa miten tahansa."

Siri Koluon Vantaalla asuva kirjailija, esitysdramaturgi ja kirjoittajakouluttaja, jolta on julkaistu parikymmentÀ teosta lapsille, nuorille ja aikuisille. HÀn on saanut mm. Lasten ja nuorten Finlandia -palkinnon, Topelius-palkinnon sekÀ Blogistanian kuopus -palkinnon, ja hÀnen teoksiaan on kÀÀnnetty yli 20 kielialueelle.