(62)

Hotwife

Hörbuch und E-Book


Eroottinen tarina mustasukkaisuudesta, nautinnoille antautumisesta ja seksuaalisesta vapautumisesta

Raakel ja Sakari elÀvÀt turvallisen tasaisessa avioliitossa. HeillÀ on ihana pieni lapsi ja riittÀvÀn onnellinen arki. Siksi Raakel jÀrkyttyykin sydÀnjuuriaan myöten, kun Sakari ehdottaa hÀnelle hotwife-kuviota. Sakari on siis aina haaveillut, ettÀ hÀnen vaimonsa kÀvisi vieraissa.

Ensi jÀrkytyksestÀ toivuttuaan Raakel lupaa antaa ajatukselle mahdollisuuden. Upeaksi ja seksikkÀÀksi laittautuneena hÀn lÀhtee miehensÀ kanssa erÀÀnÀ iltana lasilliselle ja tapaa komean ja kiihkeÀn Manuelin. Yksi ilta muuttaa koko Raakelin avioliiton. Mutta voiko jÀrjestely muuttua vaaralliseksi? Voiko Raakel vajota liikaa muiden miesten pauloihin?

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kansien vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja saattavat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.


Sprecher*in: Impi Uljas
Dauer: