(7)

Ilman sitoumuksia

Hörbuch und E-Book


Romaani pikkukaupungin ihmisistÀ ja salaisesta suhteesta

Tero Liukkosen uutuusromaani Ilman sitoumuksia kuvaa vastustamattomasti pikkukaupungin elÀmÀÀ ja tuo sen monenkirjavat asukkaat lÀhelle.

PitÀisi ehtiÀ tilaisuuteen, mutta sitÀ ennen on vastattava puhelimeen, peseydyttÀvÀ, silitettÀvÀ paita, tiskattava, valmistettava pikainen vÀlipala. Ja vaihdettava palanut sulake.

PitÀisi vastata työn moninaisiin haasteisiin, kohdata vÀsymÀttÀ kaikki ihmiset, iloita ja surra heidÀn kanssaan. PitÀisi manata pahuus pois ja hyvyyttÀ tilalle. PitÀisi jaksaa verkostoitua ja rupatella silmÀÀtekevien kanssa.

TÀmÀ kaikki jÀÀ kuitenkin toissijaiseksi, kun kohdalle osuu nainen punaisine hiuksineen, hymyineen ja vihreine silmineen, joiden vÀlÀhdys tuo mieleen kissaelÀimen tai afgaanitytön pakolaisleirillÀ tai jonkin kehnon romaanin sankarittaren. Seuraa suhde, intiimi leikki, jolle ei ole paljon tilaa tÀssÀ sisÀÀnlÀmpiÀvÀssÀ yhteisössÀ.

Ilman sitoumuksia kuvaa pikkukaupungin elÀmÀÀ. Tero Liukkosen soljuva kerronta ottaa lukijan mukaansa vÀhin elein mutta vastustamattomasti.