(0)

Ingen vej tilbage

E-Book


"Endelig var vi om bord pÄ bÄden, og vi gik samlet ned i agterenden, hvor vi fandt nogle pladser. Lidt efter var alle om bord. BÄden kunne Äbenbart rumme flere, end man skulle tro.

- Jeg hÄber sandelig ikke, at alle skal med retur, sagde Carl og fnÞs. - SÄ bliver det sgu ingen fornÞjelsestur. Far sÄ sig omkring.

- Det er da ogsÄ utroligt mange, der er om bord. Gad vide, om den overhovedet mÄ sejle med sÄ mange?"

"Ingen vej tilbage" er en selvbiografisk roman om Bent Peterssons liv. Bogen starter ved den frygtelige ulykke pÄ Haderslev Dam i 1959, hvor han som bare 15-Ärig mister hele sin familie og stÄr helt alene i verden. Han kÊmper sig gennem ungdommen og begynder at klatre op ad karrierestigen med kurs mod den absolutte top. Vejen er imidlertid lang, og prisen for succes er til tider ubÊrligt hÞj.

"Ingen vej tilbage" er bĂ„de en spĂŠndende skildring af en ung mands udvikling til en mand og et indblik i den danske rejsebranche, som han tog med storm i 1970’erne og 1980’erne. Bogen udkom fĂžrste gang i 1986.

Bent Petersson er en dansk forfatter, der stĂ„r bag en lang rĂŠkke selvhjĂŠlpsbĂžger. Han bruger metoden psymagine, som hjĂŠlper folk til at leve et bedre og mere positivt liv. Bent Petersson har blandt andet udgivet bogen "FĂžlelsernes forunderlige sprog" og "Åndens dybe spor".