(47)

Joko taas, Stella

Hörbuch


Stella Kaarnisto on pÀÀttÀnyt vakaasti pysytellÀ totuudessa. Ei enÀÀ valkoisia valheita eikÀ asioiden salailua, vaan tasaisen onnellista elÀmÀÀ Markuksen rinnalla. Mutta kun miehen tie lentÀjÀnÀ vie tÀtÀ ympÀri maailmaa, huomaa Stella tÀyttÀvÀnsÀ liian vapaa-aikansa keksityillÀ tarinoilla ja kuvitelluilla henkilöillÀ. Bloggaamisesta tulee hÀnelle salainen intohimo.

Työrintamalla esimies Petri Puumalan omituinen kĂ€ytös saa Stellan etsimÀÀn uralleen nostetta Espanjaa myöten. Cavan siemailun ja piraatti-aurinkolasien sovittelun lomassa kuultu yllĂ€ttĂ€vĂ€ uutinen keikauttaa nurin niin Stellan tulevaisuudensuunnitelmat kuin ihmissuhteetkin. Viimeinenkin pakotie sotkujen keskeltĂ€ uhkaa sulkeutua, kun Stella pÀÀttÀÀ toteuttaa elĂ€mĂ€nsĂ€ unelman – maailman lasten pelastamisen.

"Joko taas, Stella" on itsenÀinen jatkoteos Niina Within aiemmin ilmestyneelle chick lit -kirjalle "Taisit narrata, Stella".

Suomalaisen Niina Within tuotantoon kuuluu muun muassa matkakertomuksia, lastenkirjoja ja chick lit -romaaneja. Kirjailijan työn lisÀksi With on toiminut vuosia kustannuspÀÀllikkönÀ.