(19)

Joulutoive - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"Tunnen olevani höyhenenkeveÀ ja minua huimaa. KÀtemme tutkivat toistemme vartaloita, ja vaatekappale vaatekappaleen jÀlkeen putoaa lattialle. Kun riisun hÀnen paitansa huomaan, ettei hÀnellÀ ole rintaliivejÀ. NÀnnit törröttÀvÀt jÀykkinÀ. Kiskon huuleni irti hÀnen huuliltaan voidakseni maistaa toista nÀnniÀ. Hieron hÀnen pieniÀ kiinteitÀ rintojaan samalla kun imen ja nÀykin niitÀ varovasti. Kuinka olenkaan kaivannut tÀtÀ."

On vasta lokakuu, mutta ensilumi on jo satanut. Tovasta on juuri tullut sinkku. HÀn rakastaa lunta, joulua ja kaikkea siihen liittyvÀÀ, mutta miten hÀn pystyisi tÀllÀ kertaa nauttimaan ja iloitsemaan mistÀÀn, koska tuntee olonsa niin toivottoman yksinÀiseksi? HÀn kaipaa elÀmÀÀnsÀ ihmistÀ, jonka ottaa syliin, ja jonka kanssa rakastella. Kun hÀn sitten erÀÀnÀ pÀivÀnÀ iskee paikallisessa kahvilassa silmÀnsÀ maailman kauneimpaan ja seksikkÀÀmpÀÀn tyttöön, hÀn tietÀÀ, ettÀ tÀtÀ mahdollisuutta ei saa hukata. Tovan on kerta kaikkiaan saatava tavata tyttö uudestaan.

Malin Edholmilla on korkeakoulututkinto sukupuolentutkimuksesta. HÀnen tavoitteenaan on luoda seksikkÀitÀ kertomuksia, jotka haastavat yhteiskunnan normeja. Malin Edholm on kirjoittanut useita eroottisia novelleja.