(28)

Juhlat

E-Book


Daniel Aallon kehittelemÀ somesovellus Sexus tÀyttÀÀ kymmenen vuotta, ja sen kunniaksi huimaavan rikas ja huonotapainen Daniel on yrityksineen jÀrjestÀnyt juhlat, jonne kutsutaan vain harvat ja valitut.

Viola Hovi on seurannut inhoten Aallon matkaa suutaan pieksÀvÀksi miljardööriplayboyksi, eikÀ voi kÀsittÀÀ miehen sovelluksen suosiota. Violan sisko Vanessa taas ajattelee aivan toisin. HÀnen profiilinsa Sexusissa on nousussa, hÀn on tavoitellut kiihkeÀsti paikkaa Sexusin juhlissa, eikÀ salaa viehtymystÀÀn Danielia kohtaan.

Kun kuitenkin kÀy ilmi, ettÀ Vanessa on raskaana - ehkÀ jopa Daniel Aallolle - Viola saa loistavan idean. HÀn ehdottaa Vanessalle, ettÀ hÀn menisi sisarensa sijasta juhliin. Viola nimittÀin on toimittaja ja tajuaa, ettÀ hÀnellÀ on tuhannen taalan paikka hankkia ensi kÀden tietoa Sexusin rajoja rikkovina ja seksikkÀinÀ mainostetuista juhlista ja kirjoittaa sekÀ niistÀ ettÀ Daniel Aallosta paljastusjuttu, jollaista kukaan toimittaja muutoin ei voisi kirjoittaa.

Viola onnistuu keplottelemaan itsensÀ Arabianmeren saareen, jossa juhlat jÀrjestetÀÀn, ja aikoo pysyÀ taustalla tarkkailemassa. Heti juhliin saapuessaan hÀn kuitenkin kohtaa Daniel Aallon ja törmÀÀ hÀnen kyseenalaiseen kÀytökseensÀ. Viola provosoituu lÀksyttÀmÀÀn Danielia kovin sanoin ja vastoin kaikkia aikeitaan herÀttÀÀ miehen huomion.

Viola vannoo muistavansa jatkossa salaisen tehtÀvÀnsÀ, mutta Danielin puheet ja juhlien jÀrjestelyt saavat hÀnet kiivastumaan kerta toisensa jÀlkeen. Se johtuu pÀÀosin seikasta, jota Viola hÀpeÀÀ sydÀmensÀ pohjasta. HÀn himoitsee Danielia niin, ettÀ ilman ÀrhentelyÀ hÀn saattaisi unohtaa paljastusjuttunsa.

Varsinkin, kun Daniel nĂ€yttÀÀ ottaneen juhlien tĂ€rkeimmĂ€ksi tehtĂ€vĂ€kseen Violan jahtaamisen.ï»ż