(209)

Kaapattu

Hörbuch


Rikospoliisi ja tunnollinen perheenisĂ€ Mikko Vuori lĂ€htee kotoaan töihin tavallisena arkiaamuna, eikĂ€ enÀÀ palaa. Kun tunnit kuluvat, lĂ€heisten ja työtovereiden on pakko kohdata kylmĂ€ totuus: Mikko on kidnapattu. MitĂ€ kaappaaja haluaa? Onko Mikon aika maksaa menneisyyden hairahduksestaan, vai löytyykö vastaus työuralla kohdatuista pahantekijöistĂ€? Helsingin poliisin vĂ€kivaltarikosyksikkö kohtaa pahimman painajaisensa, kun rikoksen uhri onkin yksi omista – ja kello kĂ€y armottomasti.

Kaapattu (2021) on Tero Sompin hyytÀvÀ jÀnnitysromaani rikoksista ja salaisuuksista. Teos on elÀvÀ kuvaus poliisin työn armottomuudesta ja elÀmÀn arvaamattomuudesta.

Rikospoliisi ja tunnollinen isÀ Mikko Vuori ratkoo rikoksia Helsingin poliisin vÀkivaltarikosyksikössÀ. Dekkarikonkari Tero Sompin asiantuntevasti taustoitettu kerronta koukuttaa, ja ajankohtaiset rikosjuonet ja pÀÀhenkilöiden elÀmÀ puhuttelevat lukijaa.

Tero Somppi (s. 1972) on suomalainen jÀnnityskirjailija, joka työskentelee myös turvallisuusalalla. HÀnen teoksiaan ovat esimerkiksi Viimeinen linja (2010) ja SÀrkyvÀÀ (2012).