(18)

Kirja toivosta

Hörbuch und E-Book


Kuinka voimme pitÀÀ kiinni toivosta maailmassa, joka nÀyttÀÀ olevan valtavissa vaikeuksissa?

Antti Immosen kÀÀntĂ€mĂ€ssĂ€ ajankohtaisessa teoksessa maailman tunnetuin elossa oleva luonnontutkija Jane Goodall ja kansainvĂ€lisesti menestynyt kirjailija Douglas Abrams pohdiskelevat ihmisluonnon kaivattua ja heikoimmin ymmĂ€rrettyĂ€ osaa – toivoa.

Paheneva ilmastokriisi, maailmanlaajuinen pandemia, biodiversiteetin hupeneminen, poliittiset mullistukset – nĂ€iden musertavien uhkien edessĂ€ meidĂ€n voi olla vaikeaa asennoitua optimistisesti. Toivo on sitĂ€, mitĂ€ nyt kipeimmin kaipaamme.

Kirja toivosta on myös kuvaus erityislaatuisen naisen tunteista ja ajatuksista – naisen, joka on mullistanut tapamme tarkastella maailmaa, ja joka on omistanut elĂ€mĂ€nsĂ€ taistelulle tulevaisuutemme puolesta.

”Yksi koko maailman vaikuttavimmista ja tĂ€rkeimmistĂ€ suunnannĂ€yttĂ€jistĂ€. Jane on lĂ€hes joka pĂ€ivĂ€ levittĂ€mĂ€ssĂ€ optimismia ja tietoisuutta eri puolilla maailmaa. HĂ€nen viestinsĂ€ kuuluu: MeidĂ€n on suojeltava jokaisen elollisen olennon oikeuksia, tarjottava toivoa tuleville sukupolville ja vastustettava kaikkien aikojen suurinta uhkaa – ilmastonmuutosta.” – LEONARDO DICAPRIO


Sprecher*in: Eija Ahvo
Dauer: