(681)

Kolme ihanaa asiaa sinusta

Hörbuch und E-Book


Nautitaan villasukat jalassa.

Jill Mansellin Kolme ihanaa asiaa sinusta on sydÀnjuurista kiinni nappaava romaani kolmesta toisilleen vieraasta naisesta, joiden elÀmÀt kietoutuvat yllÀttÀvÀllÀ tavalla toisiinsa.

Halliella on salaisuus. HÀn on umpirakastunut mieheen, joka on tÀysin hÀnen ulottumattomissaan, mutta kaikin muin tavoin aivan tÀydellinen napakymppi. Halliella on tÀmÀn lisÀksi myös toinen ongelma. HÀn sairastaa vakavaa keuhkosairautta, ja rakkauden pitÀisi olla viimeinen asia hÀnen mielessÀÀn.

Flon ongelma on toisenlainen. HÀnen ihastuksensa Zanderin kanssa kaikki vaikuttaa valoisalta, kunnes miehen pelottava sisko tunkee kyyhkylÀisten vÀliin. Sisko vahtii Zanderin tekemisiÀ niin voimakkaasti, ettÀ toivoa ei ole edes ystÀvyydestÀ, saati sitten jostain suuremmasta.

Tashallakin on ongelma. HÀnen uusi poikaystÀvÀnsÀ on uhkarohkea rÀmÀpÀÀ eikÀ Tasha itsekÀÀn ole kaikista varovaisinta sorttia. Tasha ei voi olla pelkÀÀmÀttÀ, ettÀ jokin hÀnen poikaystÀvÀnsÀ seikkailuista tulee olemaan tÀmÀn viimeinen.

Jill Mansellin romaanien pariin ovat löytÀneet tiensÀ jo miljoonat lukijat. EikÀ syyttÀ, sillÀ hÀnen kirjansa saavat jokaisen rakastumaan niiden ihastuttaviin henkilöhahmoihin, huikeisiin juonenkÀÀnteisiin ja terÀvÀÀn dialogiin. Mansellin kolmas suomennettu romaani Kolme ihanaa asiaa sinusta on yhtÀ tervetullut ja lÀmmin kuin kuppi kuumaa teetÀ sadesÀÀllÀ.

Jill Mansell (s. 1958) on yksi tÀmÀn vuosituhannen menestyneimmistÀ brittilÀisistÀ naiskirjailijoista. HÀnen kirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 14 miljoonaa kappaletta. Suomeksi hÀneltÀ on julkaistu romaanit Kaikki alkoi salaisuudesta, EhkÀ tÀllÀ kertaa, Kolme ihanaa asiaa sinusta, Mirandan suuri virhe, Ja sitten tulit takaisin, PitÀisikö kertoa? ja Silkkaa piknikkiÀ. Kahdeksas suomennettu romaani, Lupaa minulle, ilmestyy tammikuussa 2024.

Mansell ei kirjoissaan kaihda vaikeampiakaan aiheita, mutta kirjoittaa niistÀ omalla tyylillÀÀn lÀmpimÀn humoristisesti. Kirjailijana hÀn on kuin suklaarasia: vaikka jokainen konvehti on erilainen sisukseltaan, tietÀÀ silti aina saavansa jotain herkullista.

Bristolissa asuva Mansell on tĂ€ysipĂ€ivĂ€inen kirjailija. Tosin omien sanojensa mukaan hĂ€n kirjoittaa vain silloin, kun ei keksi enÀÀ korvaavaa tekemistĂ€ – esimerkiksi television katselemista, hedelmĂ€karkkien syömistĂ€ ja kodin lĂ€heisellĂ€ kentĂ€llĂ€ harjoittelevien rugbynpelaajien seuraamista.