(0)

Konsten att flyga

E-Book


Det hÀr Àr boken som vÀrlden gÄtt och vÀntat pÄ, och som nu ersÀtter alla andra böcker som försöker svara pÄ de svÄra frÄgorna om oss sjÀlva. För tack vare att jag nu trÀngt in i mÀnniskans allra djupaste inre och ruskat loss ett antal smÄ men ack sÄ viktiga pluttar, knutor och knölar kan jag nu förklara allt om oss som vi tidigare aldrig förstÄtt.

Jag har avslöjat konspirationer, Stasi-liknande organisationer och förekomsten av hormonella armĂ©er som fĂ„tt hĂ€rja fritt i vĂ„ra inre sedan tusentals Ă„r och stĂ€llt till en vĂ€ldig massa elĂ€nde. Sen inte att förglömma de mörkermĂ€n som dyker upp strax före gryningen för att försöka sudda bort allt som kan pĂ„minna om sjĂ€lvförtroende och framtidstro – revisorerna!

Men framför allt handlar det om den urgamla drömmen att fĂ„ svĂ€va fritt och flyga ivĂ€g obehindrat genom luften! Drömmen om att sprĂ€nga alla de band som gravitationen bundit fast oss med vid markytan! DĂ€r Ă€r sjĂ€lva poĂ€ngen med mitt arbete – att komma pĂ„ hur det gĂ„r till att kunna flyga!

SÄ det Àr precis det som jag sa inledningsvis. Det hÀr Àr boken som en gÄng för alla kommer att förÀndra vÀrlden...