(74)

Kosto

Hörbuch und E-Book


Kiihottavan jÀnnittÀvÀ tarina alistumisesta, rangaistuksesta ja pakkomielteistÀ

Emilialla on salaisuuksia, jotka eivÀt kestÀ pÀivÀnvaloa. HÀn on ajautunut paheiden tÀyttÀmÀÀn syöksykierteeseen ja pÀÀtynyt jopa keltaisen lehdistön hampaisiin rikkaan isÀnsÀ huonosti kÀyttÀytyvÀnÀ tyttÀrenÀ. Mutta julkisuuteen asti vuotaneet tarinat ovat vain jÀÀvuoren huippu. ErÀÀnÀ krapulaisena aamuna Emilia saa tietÀÀ, ettÀ joku on jo kauan seurannut hÀntÀ tietokoneiden, puhelimien ja turvakameroiden kautta ja tÀllÀ henkilöllÀ on hallussaan jokainen törkyinen ja hÀpeÀllinen yksityiskohta Emilian elÀmÀstÀ.

SalaperÀisen hakkerin silmÀt ovat kaikkialla ja hÀn kiristÀÀ Emiliaa esiintymÀÀn videokameralla itselleen. Aluksi pelottavalta vaikuttava leikki alkaa saada kiihottavia piirteitÀ. Emilia matkustaa Unkariin kohtaamaan salaperÀisen piinaajansa ja ajautuu hitaasti mutta varmasti kiehtovaan bdsm:n maailmaan, jossa rangaistus, kipu ja nautinto saavat aivan uusia merkityksiÀ.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.


Sprecher*in: Impi Uljas
Dauer: