(3)

Livet - illustreret

E-Book


Ingen illustrerer menneskers frygt, hÄb og drÞmme som Lisa Aisato.

I bogen ”Livet – illustreret” har hun samlet sine bedste illustrationer – bĂ„de klassikere og helt nye – og skrevet en livsbekrĂŠftende tekst om det liv, som vi alle forsĂžger at mestre. KĂŠrlighed, sorg, tvivl og stor glĂŠde bliver skildret i Aisatos sĂŠregne stil, som rĂžrer os i vores inderste.

Bogen er inddelt i seks kapitler med illustrationer og tekster fra livets stadier: Barndommen – den Ă„bne og nysgerrige tid, hvor sommeren var grĂžnnere og vinteren hvidere. Ungdomstiden – med sine fĂžlelsesstorme, livsafgĂžrende Ăžjeblikke og berusende venskaber. Voksenlivet med nyt ansvar og valg, der skal tages. Familielivet med kaos, tidspres og en stĂŠrk kĂŠrlighed. Det midaldrende liv med ro, stabilitet og nye muligheder. Og til slut alderdommen med livserfaring, sorg og stor frihed.

Lisa Aisato er en af Norges mest anerkendte illustratorer. Hun har selv skrevet og illustreret seks bĂžrnebĂžger, blandt andet En fisk til Luna (dansk udgave 2015) og Ib er et ĂŠg (dansk udgave 2014). ”Livet – illustreret” var i 2019 den nĂŠstmest solgte bog i Norge, og i efterĂ„ret lĂ„ den flere uger nummer 1 pĂ„ bestsellerlisten. Det samlede oplagstal er p.t. oppe pĂ„ 120.000, og bogen er solgt til oversĂŠttelse i 10 forskellige lande. Bogen vandt desuden Bokhandlerprisen 2019.

”Livet – illustreret” er et smukt og imponerende vĂŠrk, der egner sig som gave til barnedĂ„b, konfirmationer, studenterfester, bryllupper og andre markeringer af livets milepĂŠle.