(0)

Livet som model

E-Book


Mange piger og drenge drÞmmer om at blive modeller, men de fÊrreste ved, hvad jobbet egentlig gÄr ud pÄ. Der er mange fordomme om branchen, og det er svÊrt at vide, hvad man i virkeligheden gÄr ind til, eller hvad man som forÊldre sender sit barn ud i.

HvornÄr er man gammel nok til at arbejde i udlandet? Hvad er moderbureauets opgaver? Hvordan fÄr man en god booker? Hvad kan man bruge en modelkarriere til? Hvordan er det at flytte til udlandet som teenager?

Livet som model – fra drĂžm til catwalk er en guide, der er fyldt med bĂ„de konkrete praktiske oplysninger om, hvordan branchen fungerer, og gode rĂ„d til, hvordan man tackler jobbets hĂ„rde sider, og hvordan man bedst sikrer sig en god karriere. Den fortĂŠller lĂŠseren om det virkelige liv som model og ikke kun det, som er kendt fra sladderblade og tv-serier.

Bogen henvender sig til de unge, som enten lige er blevet opdaget som model eller drÞmmer om en modelkarriere, og til forÊldrene, der gerne vil have et overblik over branchen og de udfordringer, ens barn stÄr over for.

Lotte NĂžrholm Andersen er forfatter til bogen "Livet som model".