(102)

Luciferin oppipojat

Hörbuch und E-Book


Avaruusaluksessa vihamiehet on helppo pitÀÀ lÀhellÀ.

Luciferin oppipojat on kova, yllÀttÀvÀ ja korulauseita kaihtava suuri seikkailu uskosta, petturuudesta ja ihmisyydestÀ. KiinnittÀkÀÀ turvavyönne, valmistautukaa lÀhtökiihdytykseen sinne, mistÀ ei ole paluuta.

Olemme syvÀllÀ 2100-luvulla, kun kapteeni Gabriel Bonhomme XIV saa tÀrkeÀn tehtÀvÀn. HÀnen on miehistöineen kuusi ihmistÀ -, kaksitoista nukkuvaa kyborgia - lennettÀvÀ Olympoksen planeetalle tukahduttamaan kyborgien kapina. Sen pitÀisi olla rutiinikeikka, mutta avaruudessa ei sellaisia ole. Heti aluksi alus saa salaperÀisen viestin, joka varoittaa miehistöön piiloutuneesta luopiosta. Inventaariossa miehistö löytÀÀ varastosta ylimÀÀrÀisiÀ aseita ja pelastuskapseleita. Miksi ruokaa kuluu enemmÀn kuin kuusi miehistön jÀsentÀ syö? EikÀ Bonhomme itsekÀÀn ole ihan tavallinen avaruuden kiertolainen. Maan pÀÀllÀ hÀnet tunnetaan miehenÀ, joka tappoi Jumalan. HÀnen omat poikansa ovat kohdanneet loppunsa avaruuden kylmÀssÀ sylissÀ. Pian Bonhommelle selviÀÀ, ettÀ Olympoksella ratkeavat sekÀ hÀnen oman menneisyytensÀ salaisuudet ettÀ koko ihmiskunnan tulevaisuus.

JP Koskinen (s.1968) on monipuolinen kirjailija, joka on julkaissut historiallisten romaanien lisÀksi rikosromaaneita, tietokirjoja, lastenkirjoja sekÀ novelleja. HÀn on suorittanut filosofian maisterin tutkinnon JyvÀskylÀn yliopistossa pÀÀaineena kirjoittaminen sekÀ Helsingin yliopistossa pÀÀaineena matematiikka. Kirjailijana Koskinen kuvaa taitavasti rahan ja vallan vaikutusta yhteiskuntaan ja yksityiseen ihmiseen. HÀnen historiallisissa romaaneissaan suurten tapahtumien takaa paljastuu pienten ihmisten koskettavat kohtalot. www.jpkoskinen.com