(48)

Maan povessa

Hörbuch


Maahispoika Otra on tÀynnÀ vihaa ja turhautumista. Maahisten on pian muutettava rakenteilla olevan uuden kaivosalueen tieltÀ, mutta Otra ja hÀnen ystÀvÀnsÀ eivÀt ole valmiita antamaan periksi. Maanalainen maailma on vaarassa, eikÀ Otra aio antaa heikkoutensa estÀÀ hÀntÀ tarttumasta toimeen.

Toisaalla omalaatuinen sinipiika Tuulia on kadonnut. JÀljellÀ on vain jÀrvestÀ löytynyt sininen tunikanrÀÀsy. Onko sinipiika kidnapattu? LöytÀÀkseen Tuulian Marin on otettava yhteyttÀ Tuulian entisiin suojatteihin Pinjaan ja Pekkoon, joilla on ongelmia jo omastakin takaa. Esiin tulee vanhoja ystÀviÀ ja vanhoja vihollisia, mutta onko Tuulia jo avun ulottumattomissa?

JÀnnitystÀ ja romantiikkaa huumorin sÀikeisiin punova sarja on suunnattu ylÀkouluikÀisille ja sitÀ vanhemmille. Sen aiemmat osat ovat Kaarnan kÀtkössÀ (2017), Kiven sisÀssÀ (2017) sekÀ Veden vallassa (2018).

Sini Helminen (s. 1987) on syntyjÀÀn hollolalainen kirjallisuustieteen maisteri, lasten ja nuorten kirjastonhoitaja ja kirjavinkkari. HÀnet on nimetty sinipiikojen mukaan ja hÀn pukeutuu yksinomaan sinisen sÀvyihin.


Sprecher*in: Minna Lund
Dauer: