(98)

Madventures Suomi: Matkaopas

Hörbuch und E-Book


”Maailmanluokan reissumaa!” – Riku & Tunna

EksotiikannÀlkÀiset reissarit saapuvat Suomeen kaikkialta maailmasta. TÀmÀ kirja muistuttaa meille suomalaisillekin, miksi maamme on reissumaiden kÀrkeÀ.

Riku ja Tunna sukeltavat kotimaahansa kuin Madventures-matkojensa kaukaisiin karttapallonkohtiin. He ovat avustajineen nuuskineet parhaat kuppilat, unohdetut aktiviteetit, hylÀtyt rakennukset ja upeimmat luonnonihmeet HÀmeestÀ Pohjanmaalle ja Savosta Lappiin.

Pian emme enÀÀ haikaile aurinkoon, vaan Euran eksotiikkaan ja ÀÀrimmĂ€iselle Ă„Ă€nekoskelle – ja nyt me tiedĂ€mme myös, miten noihin paikkoihin pÀÀsee ja milloin niihin kannattaa mennĂ€.

Matkaopas Suomeen on kotimaan seikkailijan kÀsikirja maan parhaille pysÀhdyspaikoille, se on kadotettujen reittien kartta ekologiseen lÀhimatkailuun.

Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff ja ovat Suomen tunnetuimmat seikkailijat. Yli 200 maahan levinneen Madventures-tv-sarjan lisĂ€ksi kaksikko tunnetaan Docventures-dokumenttisarjasta, Mad Cook Show’sta ja yli sataantuhanteen suomalaisreppuun pakatuista Madventures-kirjoistaan.