(1)

Manse - The Best

E-Book


Tapio Wilhelm Koski, eli Ville on tunnettu henkilö maamme viihdealalla. Monipuolinen tekijÀ, joka on roudari, autonkuljettaja, keikkojen ja tuotteiden myyjÀ yms. HÀn muutti Tampereelta Viron Saarenmaalle muutamia vuosia sitten ja jÀtti viihde-elÀmÀn taakseen. Mutta kun vuodet kuluivat, VillestÀ tuli rauhaton ja kaipuu takaisin kotikonnuille Mansen Tammelantorille. HÀn sai yllÀttÀvÀn puhelun turkulaisesta ohjelmatoimistosta, joka halusi jÀrjestÀÀ rundin takavuosien suosikista THE BEST- bÀndistÀ.

The Best oli aikoinaan Tapio Wilhelm Kosken kerÀÀmÀ bÀndi, joka lopetti toimintansa 20-vuotta sitten. BÀndi kasattiin uudelleen kiertÀmÀÀn maamme konserttipaikkoja. Kansalle annettiin mitÀ kansa halusi. Erikoiset paikat maamme eri puolilla tÀyttyivÀt ÀÀriÀÀn myöten. Suosio kasvoi ilmiömÀisen suureksi ja se toi mukanaan myös yllÀttÀvÀn raskaita tapahtumia. Ville Koskesta tuli viihdemaailman julkkis ja hÀn muutti takaisin Suomeen Virosta.

Manse - The Best on jatko-osa kirjalle Manserokkarit.

--------------------------

Seppo Juhani Tammilehto on muusikko, kirjailija, laulaja ja lauluntekijÀ. HÀn aloitti uransa rumpalina Alwari Tuohitorvessa, josta tuli 1970-luvulla yksi maamme suosituimmista pop-yhtyeistÀ. Seppo Tammilehto vaihtoi myöhemmin rummut kitaraan ja aloitti soolouran 90-luvulla. HÀneltÀ on julkaistu 12 sooloalbumia, joiden laulut ovat pÀÀosin Sepon tekemiÀ. EhkÀ tunnetuin Tammilehdon kÀÀnnös on Kuin helminauhaa (The Days of Pearly Spencer). Tammilehto on voittanut SeinÀjoen Tangomarkkinoiden sÀvellyskilpailun Maailmantangolla. HÀn on tehnyt nelisensataa laulua, osan niistÀ maamme tunnetuille artisteille. LisÀksi Tammilehto on kÀsikirjoittanut ja tuottanut musiikkirevyitÀ, esiintynyt Englannissa, Ruotsissa ja Espanjassa, sekÀ kirjoittanut neljÀ kirjaa. Seppo Tammilehto esiintyy paljon myös sooloartistina, kertoen vÀrikkÀitÀ tarinoita urastaan.