(59)

Matka Muumilaaksoon

Hörbuch und E-Book


Upeasti kuvitettu kertomus Muumilaakson synnystÀ!

Vaarojen ja vauhdikkaiden vaiheiden vÀrittÀmÀ matka johdattaa Muumipeikon, Muumimamman ja Nipsun kotiin ja Muumipapan luokse.

Kun kauhea tuhotulva on saanut kaiken aivan mullin mallin, Muumipeikko ja Muumimamma etsivÀt kotia. Samaan aikaan toisaalla Muumipappa on hukannut rakentamansa talon. MitkÀ lÀhtökohdat huimalle seikkailulle! Matkalaiset kohtaavat monia vaaroja, mutta he tapaavat myös hyviÀ ystÀviÀ. He saavat huomata, ettÀ avuliaisuus palkitaan ystÀvÀllisyydellÀ ja ettÀ sinne, missÀ rakkaat kohtaavat, syntyy kaivattu koti: Muumilaakso! Tarina on julkaistu aikaisemmin kokoelmassa Muumilaakson kertomuksia.

Cecilia HeikkilÀ on laatinut lumoavan kuvituksen tarinaan, joka perustuu Tove Janssonin klassikkokirjaan Muumit ja suuri tuhotulva. Kuvakirjamuotoon tarinan ovat kirjoittaneet Cecilia Davidsson ja Alex Haridi. Ihastuttavassa kuvakirjasarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Joulu saapuu Muumilaaksoon, Muumilaakson kertomuksia, Muumipeikko ja nÀkymÀtön vieras, Muumipeikko ja lohikÀÀrme, Muumipeikko ja Merenhuiske, Muumipeikko hattivattien saarellasekÀ Muumipeikko ja taikahattu.