(2)

Maya-kodekset

E-Book


For seks mĂ„neders siden satte Adam Sabir sit liv pĂ„ spil i jagten pĂ„ Nostradamus’ forsvundne profetier. Nu er han i kaplĂžb med tiden for at afkode henvisninger til de begivenheder, der er blevet forudsagt heri, mens de begynder at gĂ„ i opfyldelse. Men han er ikke den eneste, der leder efter svar.

Lige i hĂŠlene pĂ„ ham er Corpus Maleficus – et gammelt hemmeligt selskab, der er helliget til at formilde DjĂŠvelen. De tolv medlemmer af selskabet – vansirede og forkrĂžblede siden fĂždslen, forĂŠldrelĂžse og oplĂŠrt til grusomhed og vold fra deres adoptivmor – er de morderiske konkurrenter.

Med undtagelse af Ă©n. Lamia er sluppet ud af sine forkvaklede sĂžskendes klĂžr og er pĂ„ flugt sammen med Sabir, idet de fĂžlger en profeti om Mellemamerika. I mellemtiden gĂ„r en vulkan i udbrud i Mexico. Mens Sabir grubler over en kryptisk profeti, forlader en ung mand, en efterkommer af mayaerne, sin hjemegn og drager ud pĂ„ en farefuld rejse. Han skal aflevere et gammelt kodeks til mayaernes helligdom - Maskernes Palads. Kun da kan hemmeligheden bag Nostradamus’ profeti afslĂžres.

"Maya-kodekset" er andet selvstĂŠndige bind i Mario Readings Antikrist-trilogi, der ogsĂ„ tĂŠller "Jagten pĂ„ Nostradamus’ forsvundne profetier" og "Den tredje antikrist".