(4)

Me Hukkaset

E-Book


MitÀ tapahtuu, kun susi hukkaa laumansa?

Oma lauma on suden paras turva. Sen oppii kantapÀÀn kautta Me Hukkasten pÀÀhenkilö, nuori susi, joka joutuu aikamoiseen liemeen eksyttyÀÀn laumastaan - eikÀ vain kerran vaan kahdesti! JÀnnittÀvÀssÀ kirjassa seurataan eksyneen suden matkaa takaisin laumansa luokse.

Me Hukkaset valottaa lukijalle suden elÀmÀÀ, laumahierarkiaa ja sitÀ, miten susi tulee - tai ei tule - toimeen muiden elÀinten kanssa. Kirjassa kerrotaan, miten lauman jÀsenet toimivat yhdessÀ saadakseen ravintoa ja millaisia hankaluuksia suden elÀmÀÀn kuuluu. Kaiken kruunaa kuvitus: upeat luontovalokuvat vangitsevat katseen takuuvarmasti.

Helppolukuisesta kirjasta nauttivat niin perheen pienimmÀt kuin vÀhÀn vanhemmatkin. Me Hukkaset yhdistÀÀ tiedon ja tarinan vastustamattomalla tavalla.

KTM Hannu Laakso (s. 1963) on voittanut yli sata kansainvÀlistÀ valokuvapalkintoa, ja noin 500 hÀnen valokuvaansa on hyvÀksytty kansainvÀlisiin nÀyttelyihin. Laakson seikkailullinen tarina ja vÀkevÀt valokuvat pyrkivÀt vahvistamaan lasten luontosuhdetta ja lukuharrastusta.