(0)

Mobbing

E-Book


De skulle aldrig sluta plÄga honom, dÀrför mÄste det ske. Det var antingen han eller dem, nÄgon var tvungen att försvinna, och valet hade varit lÀtt. Han visste exakt hur han skulle göra, hade sett det pÄ en videofilm. Det hade sett sÄ enkelt ut. Knappt nÄgot blod alls ...

NÀr en ung pojke hittas död i det idylliska omrÄdet Skönboholm tror polisen att det handlar om ett gÀngbrÄk som spÄrat ur. InvÄnarna pÄ RingvÀgen, dÀr pojken bodde, har sina egna teorier om vad som hÀnt. Men innan polisen hinner agera pÄ sina misstankar sker ytterligare ett mord och kort dÀrpÄ ett tredje och polisen tror att de har att göra med en seriemördare. Vad Àr det egentligen som sker pÄ RingvÀgen? Vad Àr det grannarna döljer för varandra?

Bruno Netzell, född 1939, Àr en svensk författare som skriver deckare, thrillers och spÀnningsromaner. 2011 vann han Piratförlagets manustÀvling med sin bok "Mobbing" med motiveringen att den var spÀnnande, underhÄllande och fÄngar lÀsarens intresse, egenskaper som Àven genomsyrar hans övriga böcker!