(30)

Muisti : Mentalistin tehokurssi

Hörbuch


Muistin tehokurssi opettaa muistamisen taitoja, joilla on kÀyttöÀ niin töissÀ, opiskelussa kuin vapaa-aikana.

Muistin tehokurssi opettaa muistamisen taitoja, joilla on kÀyttöÀ niin töissÀ, opiskelussa kuin vapaa-aikana.

Opit helposti omaksuttavat ja tehokkaat tavat muistaa: ‱ Nimet ja kasvot ‱ Luvut ja numerot ‱ Ideat ja ajatukset ‱ Listat ja yksittĂ€iset asiat

Kirjan testatut ja toimivat tekniikat ovat kÀytössÀ muistin maailmanmestareilla ja muistiguruilla ympÀri maailmaa. MikÀ parasta, kaikki tekniikat ovat helposti omaksuttavia ja heti valmiina kÀyttöön. Unohda tekosyyt ja myytit luontaisesti huonosta muistista. Muistaminen on taito ja taidot ovat kenen tahansa opittavissa. Kirjan opeilla pÀÀset paitsi arjen muistimestariksi, opit myös halutessasi lÀhes yliluonnolliselta vaikuttavia taitoja, kuten sekoitetun korttipakan jÀrjestyksen oppimisen parissa minuutissa tai piin likiarvojen muistamisen niin pitkÀlle kuin jaksat.

Pete Poskiparta on Suomen ainoa kansainvÀlisesti palkittu mentalisti, joka on viihdyttÀnyt yleisöÀÀn kymmenessÀ eri maassa esittÀmÀllÀ uskomattomia mielen ihmeitÀ. HÀnen yksi erityisosaaminen ovat muistidemonstraatiot, joissa hÀn mm. esittÀÀ kuinka kykenee muistamaan ilmiömÀisen nopeasti pinon sekoitettuja pelikortteja, sattumanvaraisesti valittuja esineitÀ sekÀ pitkiÀ lukuja. Poskiparta on kouluttanut ja luennoinut muistamisen taidosta niin alan ammattilaisille kuin yleisesti muistamisesta kiinnostuneille sekÀ Suomessa ettÀ ulkomailla.