(67)

Murhatun rakastajan tapaus

Hörbuch und E-Book


Beatrice Hyde-Claren murhatutkimukset jatkuvat

Kohtalon ÀrsyttÀvÀstÀ oikusta ujo ja yhÀ naimaton neiti Beatrice Hyde-Clare on rakastunut pÀÀtÀ pahkaa hÀnen armoonsa Kesgraven herttuaan. HÀn janoaa kiivaasti mitÀ tahansa muuta ajateltavaa tavoittamattoman rakkauden kohteensa sijaan. EpÀselvÀ kuolemantapaus sopisi tarkoitukseen kerrassaan mainiosti.

Kuin onnenkantamoisena taannoiselta kartanovierailulta tuttu nuorimies ilmestyy vierailulle Bean luokse. MiehellÀ on jÀrkyttÀviÀ uutisia: hÀnen morsiamensa Àidin rakastaja on samana aamuna menehtynyt tuskallisen kohtauksen jÀlkeen. Kammottavaa kyllÀ, kaikki merkit viittaavat myrkytykseen.

Bea ryhtyy tutkimaan herra Wilsonin epÀilyttÀvÀÀ kuolemaa, ja eipÀ aikaakaan, kun hÀnen avukseen ilmaantuu entistÀkin yhteistyöhaluisempi Kesgraven herttua.

Murhatun rakastajan tapaus on kolmas osa Lynn Messinan suositussa Beatrice Hyde-Clare ratkaisee -sarjassa, joka on lempeÀn viihdyttÀvÀ yhdistelmÀ kutkuttavia murhamysteereitÀ ja historiallista ajankuvaa 1800-luvun Lontoosta Agatha Christien Neiti Marplen hengessÀ. Kirjan on suomentanut Nelli Hietala.

Aiemmista osista sanottua:

”Bea on mainio tuttavuus ja sujahtaa kepeĂ€sti kotoisan ja leppeĂ€n, aavistuksen humoristisen brittidekkarin lokeroon.” – Kirsin kirjanurkka

”Maltan tuskin odottaa seuraavaa rikosta paremmissa piireissĂ€!" – Annelin kirjoissa

”Messina on nokkela ja varmaotteinen kirjailija ja Murha paremmissa piireissĂ€ on vastustamattoman viihdyttĂ€vĂ€ tarina.” – Publishers Weekly

”ToiminnantĂ€yteinen dekkari, hauska sankaritar ja vastentahtoinen, omistautuva sankari, mahtavaa!” – Regency Reader