(0)

Nattens Skygger 2 - Blodpagten

E-Book


MAGTEN TAGES MED BLOD

Nattens Skygger er ikke, som Tian havde forventet. De er langt større og mere brutale, end han nogensinde havde forestillet sig, og nu er der ingen vej tilbage.

Efter at være blevet bondefanget af en af de mægtigste natskygger må Tian nu kæmpe for at holde hovedet oven vande i sin nye tilværelse blandt ambitiøse og nådesløse snigmordere. Med sin bedste ven, Qil-Qinin, bortrejst står Tian alene i sin søgen efter svar på, hvem der dræbte hans forældre. Men det kan være godt det samme, for Tian har kun et mål for øje: Hævn. Med Skyggesværdet i sin besiddelse gør Tian sig hurtigt bemærket blandt de andre i klanen, og det begynder at ligne, at den pazra og khessaring efterladt af hans mor ikke kun er til pynt.

I sin søgen efter svar begiver Tian sig længere og længere ind i natskyggernes spind, og både nye som gamle hemmeligheder kommer for en dag: Hvorfor er alle eksisterende khessaer pludselig samlet i samme by? Hvorfor døde Qil-Qinins far? Noget stort er under opsejling, og Tians søgen efter sine forældres mordere fører ham ud på katastrofale stier, han aldrig troede, han skulle betræde. Samtidig bliver sværdets tag i ham stærkere, og prisen for at mestre elementernes gaver forøges.

Blodpagten er andet bind i Nattens Skygger.