(58)

Nytt liv i Applemore House

Hörbuch und E-Book


NÀr Rilla Clarks pappa dör Äker hon till byn Applemore i skotska höglÀnderna, för att stÀda ur hans stuga. Applemore bÀr pÄ mÄnga minnen för Rilla - som liten brukade hon och systern tillbringa somrarna hÀr och leka med grannbarnen frÄn slottet Applemore House, Ànda tills en olycka satte stopp för samvaron. Nu ska Rilla stanna över vintern, innan det Àr dags att bege sig till Paris för att börja pÄ ett nytt jobb. Lachlan Fraser Àr inte glad över sitt arv. Nu nÀr hans far dött Àr han plötsligt Laird av Applemore, mÄste ta över ansvaret för det förfallna Applemore House och dÀrmed lÀmna sitt nystartade mikrobryggeri i Edinburgh. PÄ nÄgot sÀtt mÄste han fÄ sina tre systrar att förstÄ att de inte har rÄd att ha slottet kvar - det mÄste sÀljas. Beth, Polly och Charlotte har dock helt andra planer.

Mitt i denna viljornas kamp kommer Rilla in i deras liv igen, Rilla som de inte trÀffat pÄ över femton Är. Och det kanske visar sig att hon Àr precis den ingrediens som saknas.

"Nytt liv i Applemore House" Àr en klassisk brittisk feelgood, full av vÀrme och romantik - den perfekta mysiga verklighetsflykten att krypa upp i soffan med, för alla som Àlskar Jenny Colgans och Lucy Dillons böcker.