(17)

Omenmean vallanhaltija

Hörbuch und E-Book


Fantasiaromaani ystÀvyydestÀ, sisukkuudesta ja vallasta.

Omenmean vallanhaltija (2009) on Siiri Enorannan esikoisteos, fantasiaromaani, joka nousi heti ilmestyessÀÀn Finlandia Junior -ehdokkaaksi. Se on monitasoinen kertomus niin lapsille kuin aikuisillekin.

Nezin mielestÀ parasta maailmassa on syödÀ kuusenkerkkÀkaramelleja, uida hyisessÀ lammessa ja seikkailla Ninirin kanssa. Nez ja Ninir ovat parhaita ystÀviÀ ja Omenmea on maailman paras paikka seikkailuille - sitÀ Nez vain ei tiennyt, ettÀ muitakin maailmoja on olemassa.

Kun Ninir loukkaantuu vakavasti ja paranemisen sanotaan olevan mahdotonta, Nez pÀÀttÀÀ etsiÀ parannuskeinon. Hengenvaarallinen etsintÀretki vie Nezin ja hÀnen kuusijalkaisen ratsunsa Humun maailman ÀÀriin ja niiden yli.

Siiri Enoranta on tamperelainen kirjailija, jonka teokset ovat olleet poikkeuksellisen palkittuja. Enoranta on saanut romaaneistaan mm. Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia- ja Topelius- palkinnot. LisÀksi Enorannan teokset ovat olleet Runeberg-, Tulenkantaja-, Kuvastaja- sekÀ Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkintoehdokkaina.


Sprecher*in: Miia Nuutila
Dauer: