(39)

Onnellisuuden jooga

Hörbuch


Joogit sanovat, ettÀ kaiken toimintamme perimmÀisenÀ tarkoituksena on lisÀtÀ onnellisuuttamme. Tuskin löytyy ihmistÀ, joka haluaisi kÀrsiÀ. Me kaikki haluamme olla onnellisia riippumatta maailmankatsomuksestamme, rodustamme, iÀstÀmme tai sukupuolestamme.

Onnellisuuden jooga -ÀÀnikirja pohjautuu joogafilosofian kÀsitykseen onnellisuuden salaisuudesta. Kirjassa pohditaan sitÀ mistÀ kÀrsimys johtuu ja kuinka voimme lisÀtÀ onnellisuutta omassa ja lÀhimmÀistemme elÀmÀssÀ. Teos kertoo niistÀ menetelmistÀ ja harjoituksista, joita jooga opettaa onnellisuuden saavuttamiseksi.

Ă„Ă€nikirja kertoo myös korkeimman onnellisuuden saavuttaneista mestareista ja opettajista, jotka johdattavat oppilaitaan henkisellĂ€ tiellĂ€ kohden pysyvÀÀ onnellisuuden tilaa. Onnellisuus on lĂ€hempĂ€nĂ€ kuin luulemmekaan, tĂ€rkeintĂ€ on vain kÀÀntÀÀ askeleemme oikeaan suuntaan.

Taavi Kassila aloitti joogan harjoittamisen Ă€itinsĂ€ opastamana varhaisessa lapsuudessaan. 18-vuotiaana hĂ€n sai meditaatiovihkimyksen intialaiselta joogilta. SiitĂ€ lĂ€htien hĂ€n on kulkenut onnellisuuden joogan tietĂ€ ja tavannut matkansa varrella monia joogeja ja henkisiĂ€ opettajia. HĂ€n on saanut tilaisuuden haastatella muun muassa Maharishi Mahesh Yogia, Dalai-Lamaa, Krishnamurtia ja Äiti Ammaa, joihin mekin voimme tĂ€mĂ€n ÀÀnikirjan avulla tutustua. Ă„Ă€nikirjan lukijana toimii kirjailija itse.