(1)

Onnen ainekset

Hörbuch


Piilossa Dublinin hÀlinÀltÀ on viehÀttÀvÀ aukio, Golden Square, jolla viktoriaaniset talot suojaavat vihreÀÀ puistoa kuin lintukotoa. Aukion uusin asukas on leskeksi jÀÀnyt Eleanor Levine, joka palaa Amerikasta kotimaahansa lÀhdettyÀÀn 70 vuotta sitten laukussaan vain muutamia vaatteita ja ÀitinsÀ kirjoittama reseptikirja. Golden Squarella hÀn toivoo löytÀvÀnsÀ vastauksen elÀmÀnsÀ tÀrkeimpÀÀn kysymykseen.

Vastauksia etsivÀt myös muut asukkaat. Skandaalin ryvettÀmÀ nuori ja kaunis nÀyttelijÀtÀr Megan Bouchier saapuu aukiolla asuvan tÀtinsÀ Noran luo piileksimÀÀn lehdistöltÀ. Kaikkien rakastama ja aina avulias Rae Kerrigan pyörittÀÀ Golden Squarella suosittua kahvilaa, mutta huomaa pian itse olevansa avun tarpeessa menneisyyden salojen tullessa julki. Paikallisen tyttökoulun opettaja Connie O'Callaghan taas pelkÀÀ, ettÀ ei tule koskaan löytÀmÀÀn elÀmÀnsÀ rakkautta - ei ainakaan sellaista kuin lukemissaan romanttisissa kirjoissa.

NÀiden erilaisten naisten ystÀvystyessÀ salaisuudet paljastuvat ja pakott avat heidÀt tekemÀÀn vaikeita pÀÀtöksiÀ. MistÀ syntyy onni ja mitÀ tarvitaan hyvÀÀn elÀmÀÀn?


Sprecher*in: Satu Paavola
Dauer: