(0)

Operaatio Mistral

E-Book


Rauhallinen Marianne on perheensÀ ainoa lapsi. IsÀ on valmis ostamaan tyttÀrelleen hevosen, mutta Mariannelle ei kelpaa mikÀ tahansa koni: hÀn on iskenyt silmÀnsÀ Fullmarinaan. Omistaja ei kuitenkaan halua luopua hevosestaan. Pian Marianne kohtaa odottamattoman surun, jossa Hummarit tukevat hÀntÀ. Tarinan kruunaa ihanan orivarsan syntymÀ, joka todistaa, ettei Fullmarina ole suinkaan ainoa hevonen, joka on Mariannen mieleen.

Ihastuttavan nuorten heppasarjan viides osa kertoo Mariannen hevoshaaveesta ja suuresta surusta, joka vaihtuu kuitenkin ajan kuluessa iloon. Tallijengi Hummarit seisoo Mariannen vierellÀ lÀpi vuodenkierron.

Hummarit

Valloittava, nuorille suunnattu sarja kertoo Hummareista eli Katajan tallin heppatytöistÀ, jotka tukevat toisiaan kiperissÀ tilanteissa.

Maria Kupias on oikealta nimeltÀÀn kokenut kirjailija ja kÀsikirjoittaja Anniina Holmberg. Holmberg on opiskellut kirjallisuustiedettÀ sekÀ teatterialaa, ja monipuolinen kirjailija on kirjoittanut niin televisiosarjoja kuin lasten- ja nuortenkirjoja, autofiktiota kuin tietokirjallisuuttakin.