(221)

Osuma

Hörbuch und E-Book


Nykytekniikka voi paljastaa asioita, joiden olisi ollut parempi pysyÀ piilossa.

JĂ€nnityksen mestarin uusi kiivastempoinen toimintatrilleri sukeltaa nettitrollien toimintaan – ja sen tappaviin seurauksiin.

Wilde on erakoituneena elÀvÀ mies, joka ei tiedÀ mitÀÀn perheestÀÀn tai omasta identiteetistÀÀn. HÀn tietÀÀ vain sen, ettÀ hÀnet löydettiin pienenÀ poikana metsÀstÀ, missÀ hÀn oli elÀnyt yksikseen kuin villielÀin.

Kun Wilde löytÀÀ online-tietokannasta miehen, jonka DNA tÀsmÀÀ hÀnen omaansa, on hÀn lÀhempÀnÀ arvoituksen ratkeamista kuin koskaan. Mutta isÀn tapaaminen herÀttÀÀ enemmÀn kysymyksiÀ kuin antaa vastauksia.

Wilde jatkaa perheenjÀsenten jÀljittÀmistÀ DNA-nettisivustoilla ja törmÀÀ salaiseen ryhmÀÀn, joka on ottanut tehtÀvÀkseen paljastaa anonyymejÀ nettitrolleja. Sitten ryhmÀn jÀseniÀ alkaa kuolla yksi kerrallaan. Joku on ottanut salaseuran tÀhtÀimeensÀ ja hÀnen seuraava uhrinsa saattaa olla Wilde itse.

”Harlan Coben ei petĂ€ koskaan.” – Lee Child

” Aina kun luulet, ettei Harlan Coben voi enÀÀ kehiĂ€ kokoon koukuttavampaa juonta, hĂ€neltĂ€ ilmestyy uusi romaani, joka onnistuu ylittĂ€mÀÀn edellisen.” – San Francisco Chronicle

Amerikkalainen Harlan Coben on yksi maailman menestyneimmistÀ trillerikirjailijoista. HÀnen kirjojaan on kÀÀnnetty 43 kielelle, ja niitÀ on myyty yli 75 miljoonaa kappaletta.