(195)

Pahojen miesten seura

Hörbuch und E-Book


JÀnnitystÀ Helsingin alamaailmassa

Matti Laineen Pahojen miesten seura on kellon lailla jÀnnitystÀ tikittÀvÀn Vitikka-sarjan avausosa.

Entisen NHL-maalivahdin Elias Vitikan elÀmÀ muuttuu kertaheitolla, kun hÀn ottaa Helsingin yössÀ taksinsa kyytiin joukon juhlatuulella olevia jÀÀkiekkoilijoita. ErÀs kyytilÀisistÀ on hÀnen vanha tuttunsa pelivuosilta, ja tÀmÀ palkkaa uransa jÀlkeen vuosikausia holtittomasti ajelehtineen Vitikan varjostamaan tulevaisuuden hyökkÀÀjÀtÀhteÀ, jonka otteet kaukalossa ja sen ulkopuolella eivÀt miellytÀ pelaajan lÀhipiiriÀ. KyttÀyskeikka vie Vitikan jÀÀkiekon parista yhtÀkkiÀ tÀysin toisenlaiseen seuraan, keskelle jÀrjestÀytyneen rikollisuuden vÀlienselvittelyjÀ.

Matti Laineen Pahojen miesten seura on ensimmÀinen osa Elias Vitikasta kertovassa monikerroksisessa ja nopeakÀÀnteisesssÀ rikosromaanisarjassa. Se kuvaa raadollisesti kaiken menettÀneen miehen toista mahdollisuutta kentÀllÀ, jolla tÀllÀ kertaa pelataan elÀmÀstÀ ja kuolemasta.

Matti Laine (s. 1976) on helsinkilÀinen kirjailija, kÀsikirjoittaja ja nÀyttelijÀ. KÀsikirjoittajana hÀnet tunnetaan mm. Kultainen Venla -palkitusta Paratiisi-tv-sarjasta. Vuosien varrella Laine on myös nÀytellyt useissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja teatteriproduktioissa.

Kuolemanloukku on kuudes osa Elias Vitikasta kertovassa monikerroksisessa ja nopeakÀÀnteisessÀ rikosromaanisarjassa. Edelliset osat ovat Pahojen miesten seura, Merkitty mies, Pahuuden hinta, Tappajan vaisto ja Pelon liekit.


Sprecher*in: Matti Laine
Dauer: