(755)

Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa

Hörbuch und E-Book


Suuria tunteita pienessÀ kirjakaupassa

Tervetuloa mukaan lontoolaisen kirjakaupan työntekijöiden ja heidÀn ystÀviensÀ elÀmÀÀn! Uusi Bloomsburyn kirjakauppa -sarja hurmaa onnellisten loppujen ystÀvÀt.

Kun Posy Morland perii pienen kirjakaupan, se tuntuu liian hyvĂ€ltĂ€ ollakseen totta. Ja se onkin: liike on vaikeuksissa, ja Posylla on kaksi vuotta aikaa tehdĂ€ siitĂ€ tuottava. Jos hĂ€n ei onnistu, kirjakauppa siirtyy Sebastian Thorndykelle, joka tahtoo lyödĂ€ rahoiksi purkamalla koko rakennuksen. Sebastian sattuu myös olemaan sekĂ€ Lontoon raivostuttavin mies ettĂ€ Posyn ensirakkaus. Posyn on keksittĂ€vĂ€, kuinka vastustaa Sebastianin juonia – ja tĂ€hĂ€n kohdistuvia kiusallisia haaveitaan
 Voiko Posy kirjoittaa omalle tarinalleen onnellisen lopun? Uusi sarja naurattaa, koskettaa ja ihastuttaa.

Annie Darling asuu Lontoossa pikkiriikkisessĂ€, kirjoja pursuavassa asunnossa. HĂ€n rakastaa rakkausromaaneja sekĂ€ kissaansa herra Mackenzieta. Pieni kirjakauppa Bloomsburyssa on hĂ€nen lontoolaiseen kirjakauppaan sijoittuvan Bloomsburyn kirjakauppa -sarjansa ensimmĂ€inen osa. Hauska ja romanttinen sarja on taattua lukemista kaikille Jenny Colganin, Jojo Moyesin ja Beth O’Learyn faneille.