(4)

Pilgrim i Mekka

Hörbuch und E-Book


"Intet er sikkert, fÞr det er gjort, men jeg har et hÄb om at komme til at forstÄ muslimerne bedre, og derfor er jeg blevet en af dem. Jeg har begivet mig ud pÄ denne rejse, som ikke bare er et eventyr, men ogsÄ rummer en strÄlende drÞm om Saudi-Arabien, om de hellige byer, om Þrkenen og om mennesker i fred og forsoning."

Efter utallige rejser rundt om i hele verden og mĂžder med vidt forskellige kulturer konverterede Nina Rasmussen i 2006 til islam. Samme Ă„r begav hun sig sammen med en gruppe danske muslimer ud pĂ„ ‘hajj‘, pilgrimsrejsen til Mekka. "Pilgrim i Mekka" kortlĂŠgger hendes eventyrlige rejse – den ydre sĂ„vel som den indre.

Den danske forfatter og eventyrer Nina Rasmussen (f. 1942) debuterede i 1983 med rejsebeskrivelsen "Held og lykke", som fortÊller historien om et spÊndende Är med familien pÄ motorcykel gennem Sydamerika. Bogen er ligesom mange andre skrevet sammen med Nina Rasmussens mand, Hjalte Tin. Mange af hendes senere bÞger handler om hendes egne rejser i den arabiske verden, efter hun i 2006 konverterede til islam.