(64)

Psyykkinen vahvuus: Mielen taitojen harjoituskirja

E-Book


Kun edessÀsi on vaativa tilanne, tunnetko itsesi vahvaksi leijonaksi vai heikoksi hiireksi? KÀytkö mielessÀsi lÀpi epÀonnistumisen mahdollisuudet? Vai tiedÀtkö, miten toimia, jotta onnistut?

Ihmisten menestystÀ eri aloilla selittÀvÀt monet psyykkiset taidot. Jos negatiiviset ajatukset tÀyttÀvÀt pÀÀn, usko omaan onnistumiseen on koetuksella. PsyykkisiÀ taitoja ovat muun muassa keskittymiskyky, mielikuviin elÀytyminen, tavoitteenasettelu ja rentoutumiskyky. Taidot ovat kuin kuperkeikka - niitÀkin voi kehittÀÀ harjoittelemalla.

Kirjan avulla opit tuntemaan itsesi paremmin ja hyödyntÀmÀÀn omia psyykkisiÀ vahvuuksiasi. LisÀksi se ohjaa sinua edistÀmÀÀn niitÀ taitoja, jotka kaipaavat vielÀ kehittÀmistÀ. Kirjassa on runsaasti harjoituksia, joita voit hyödyntÀÀ esimerkiksi opinnoissa, töissÀ, harrastuksissa ja urheilussa. Vaikka vaativissa tilanteissa on monia meistÀ riippumattomia asioita, omilla ajatuksilla voi merkittÀvÀsti edesauttaa onnistumista.

Jarmo Liukkonen on liikuntapedagogiikan professori sekÀ liikunnan ja psyykkisen hyvinvoinnin dosentti, joka on tutkinut psyykkisiÀ taitoja pitkÀÀn. HÀn toimii myös psykologisen valmennuksen konsulttina urheilijoille ja yrityksille.