(2)

Rafael

Hörbuch und E-Book


Pelolla on pedon silmät.

Christian Rönnbackan huippusuositun Hautalehto-dekkarisarjan kahdennessatoista osassa Rafael nuoret rikolliset terrorisoivat Porvoota.

Nuorten tekemien katuryöstöjen aalto on levinnyt pääkaupunkiseudulta komisario Antti Hautalehdon kotikaupungin alueelle. Kuusitoistavuotias Sebastian on yksi ryöstelijäjengin silmätikuksi joutuneista. Vastikään paikkakunnalle muuttaneella nuorella ei ole kavereita, ja hänen on pärjättävä yksin, kunnes eräänä päivänä väkivaltatilanteeseen Sebastianin avuksi ilmaantuu tuntematon avun tarjoaja.

Pian miljoonan kirjan myyntiä hipovan dekkaristi Christian Rönnbackan kahdennessatoista Hautalehto-romaanissa tuttu porvoolaiskomisario tutkimusryhmineen joutuu piinaavaan paineeseen. Rikollisten jäljille on päästävä nopeasti armottomassa koston kierteessä, joka näyttää kahmaisevan nuoren toisensa jälkeen kuolemaan.

Christian Rönnbacka (s. 1969) on poliisitaustainen kirjailija ja seikkailija. Luonnon rauhassa viihtyvä Rönnbacka toimii myös tislaamon osakkaana. Suositut Hautalehto-dekkarit ovat löytäneet jännityksennälkäisen yleisönsä, ja äänikirjojen kuuntelijat ovat valinneet Rönnbackan BookBeatin vuoden kotimaiseksi dekkaristiksi useampana vuotena. Hautalehto-kirjojen pohjalta on tehty myös tv-sarja, jonka toinen tuotantokausi Hautalehto: Rakennus 31 alkoi helmikuussa 2024. Lisäksi Rönnbacka kirjoittaa Henna Björk -dekkarisarjaa, jossa sukelletaan kansainvälisen rikollisuuden syövereihin.