(10)

Rakastaja - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"Haluan sinut, Alexander. Ja minÀ sinut, vastaat kiihko silmissÀsi.

Ja sinÀ tÀytÀt minut. TyönnÀt elimesi minua kohti, minun aukkooni, minun sisÀlleni. Iho kohtaa ihon, ja kahdesta erillisestÀ osasta tulee yksi ja sama. Se vÀrisee ja jÀrisee, rajusti, ja silti kuin hyvÀillen."

Olen rakastanut lupaa ja anteeksiantoa pyytÀmÀttÀ.

Jotkut rakkausjuttuni ovat olleet lyhyitĂ€, ohimeneviĂ€ tapauksia. Toiset ovat johtaneet suhteeseen, pitkĂ€kestoiseen tai toistuvaan yhdessĂ€oloon – ja jopa avioliittoon. Joissakin tapauksissa rakastajani on ollut kutakuinkin minun ikĂ€iseni, joskus jopa paljon vanhempi. Olen rakastellut nĂ€iden miesten kanssa silloinkin, kun omatuntoni, tai joku toinen ihminen, on ollut suhdetta vastaan. Sen sijaan ettĂ€ olisin kuunnellut ja antanut periksi, olen pÀÀttĂ€nyt jatkaa. Rakastellut ja tullut rakastelluksi.

Itselleni en ole koskaan, en ikinÀ, sanonut ei. SillÀ rakastajani ovat himoinneet vartaloani yhtÀ kovasti kuin minÀ olen himoinnut heitÀ.

B. J. Hermansoniin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sÀvy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyvÀksyttyjÀ kÀsityksiÀ, jotka usein liittyvÀt vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.