(1)

Rakkaudesta sinuun

E-Book


Rakkautta ja dramatiikkaa 1800-luvun ItÀvalta-Unkarissa!

Renen menneisyydessÀ on tapahtunut asioita, joista hÀn ei halua puhua. Nuorukaisen onneksi turvapaikka on löytynyt Calub basan romanileiristÀ, jossa hÀnen tarinansa saa pysyÀ piilossa ja ikÀvÀt asiat jÀÀdÀ taakse. Leiriin on pÀÀtynyt myös ruhtinaantytÀr Mariza. Marizan matka sulhasensa luo on pÀÀttynyt yhtÀkkiÀ, kun hÀn on joutunut ryöstön uhriksi. Nyt nuori nainen on leirissÀ vankina, vailla pakenemismahdollisuuksia tai ylellisyyksiÀ, joihin hÀn on tottunut, tÀysin vangitsijoidensa armoilla.

Kun kahden nuoren katseet erÀÀnÀ pÀivÀnÀ kohtaavat, kaikki muuttuu. Rene ei saa Marizan kirkkaita sinisiÀ silmiÀ mielestÀÀn, eikÀ Marizankaan ole helppoa unohtaa salaperÀistÀ nuorukaista. Mutta millainen voisi olla menneisyyttÀÀn pakenevan miehen ja vankeuteen pakotetun naisen rakkaustarina? Onko RenellÀ ja Marizalla keinoja kÀÀntÀÀ tapahtumien suunta? Onko rakkaus vaarojen ja vaikeuksien arvoista?

Kirja on alun perin julkaistu kirjailijanimellÀ Johanna Koivu.

SeurapiirejÀ ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.