(6)

Rasmus Nalle Kakkusaarella

Hörbuch und E-Book


Kun Nallemuori lÀhettÀÀ Rasmus Nallen kauppaan, reissusta tulee yllÀttÀvÀn pitkÀ. Kaupasta on nimittÀin kaikki loppu! Rasmus Nalle pÀÀttÀÀ kalastaa Nallemuorille kalaa vaikka omin kÀsin. Rasmus Nallen ja ystÀvien kalastusretki johdattaa heidÀt omituiselle saarelle. MikÀ paikka tÀmÀ on? Ja miksi saarella tuoksuu niin paljon leivonnaisille? Rasmus Nalle ei arvaa, ettÀ he ovat saapuneet ihka oikealle Kakkusaarelle! Voiko saaren leipuri auttaa kaupan tavarapulassa?

Rasmus Nalle Kakkusaarella on taianomainen tarina Rasmus Nallen maailmasta.

Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lÀhtien, jolloin ensimmÀiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissÀ. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hÀnellÀ on aina aikaa pitÀÀ lettukestit. YhdessÀ ystÀviensÀ Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellÀ laivalla.

Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. HĂ€n loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessĂ€ miehensĂ€, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissĂ€ sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elĂ€mĂ€stĂ€ ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympĂ€ri maailman.