(38)

Ratsastaja - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"Mies kiristÀÀ otettaan hÀnen poninhÀnnÀstÀÀn. Taivuttaa hÀnen pÀÀtÀÀn niin, ettÀ kaula paljastuu kauttaaltaan. TÀmÀ antaa huuliensa hyvÀillÀ valtimoa samalla kun liikuttaa kÀttÀÀn kevyesti tytön hÀvyllÀ. Mies pitÀÀ hÀntÀ edelleen tiukasti otteessaan, mutta hieroo pillua kÀmmenellÀÀn. Se on helvetin ihanaa. Jos William työntÀÀ vielÀ hieman kovempaa, tÀmÀ tuntee kankaan lÀpi, kuinka mÀrkÀ Cecilia on.

’Sano se’, mies tivaa."

Työvoimaneuvojan painostuksesta Cecilia pÀÀtyy töihin ratsastustallille. HÀnen tÀrkein tehtÀvÀnsÀ on pitÀÀ huolta moninkertaisen kilpailuvoittajan, omahyvÀisen mutta komean William Sternéuksen hevosesta eli hoitaa likaiset työt kartanonherran puolesta. TöykeÀ nuorukainen fanityttöineen ÀrsyttÀÀ Ceciliaa mielettömÀsti, ja Cecilian hÀvytön kÀytös nÀsÀviisaine heittoineen saa Williamin raivoihinsa. Viha herÀttÀÀ estottoman himon, jonka johdosta heidÀn on pakko panna toisensa aisoihin.

Nimimerkki Elena Lund on ruotsalainen erotiikkakirjailija. HÀn haastaa kertomuksillaan ennakkokÀsityksiÀmme himosta ja normeista ja kirjoittaa erotiikasta tavalla, joka vie lukijan keskelle uusia, odottamattomia ja tÀyteen ladattuja tilanteita.