(2)

Rose 2: Rose och killarna

E-Book


Rose gĂ„r i femman och de har hunnit en bra bit in pĂ„ höstterminen. Snart blir det jullov ocksĂ„ och ute blir det bara mörkare och kallare. Inuti Ă€r Rose dock varm, för dĂ€r gĂ„r kĂ€nslorna pĂ„ högvarv. Jo, efter mycket om och men, sĂ„ Ă€r det nog precis sĂ„ dĂ€r det kĂ€nns att vara förĂ€lskad. FrĂ„gan Ă€r bara: Hur gör man för att bli tillsammans med nĂ„gon? Och hur frĂ„gar man chans? Ska hon vĂ„ga? JodĂ„, Rose vĂ„gar, men allteftersom temperaturen gĂ„r frĂ„n frysgradigt till plusgradigt sĂ„ hĂ€nder nĂ„got med kĂ€nslorna igen. Är hon verkligen lika kĂ€r i Sigurd som hon brukade vara? Eller, Ă€r hon kanske kĂ€r i nĂ„gon annan?

En pirrig bok om unga tjejer och killar och den dÀr första kÀrleken med alla sina fjÀrilar i magen. Boken behandlar Àven temat tillit. Hur svÄrt men viktigt det Àr att kunna bevara en hemlighet.

Puk KrogsÞe (1974) Àr utbildad lÀrare. KrogsÞe gjorde debut i Danmark med serien om Rose under 2014. Sedan dess kombinerar hon sitt författarskap med lÀrarjobbet. Det Àr ur sina erfarenheter frÄn skolan och skolmiljön som hon hÀmtar inspiration till sina böcker. KrogsÞe har sedan debuten med Rose skrivit ett flertal serier och böcker för barn och unga.