(13)

Rovastin uusi piika - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"Rovasti nÀki, kuinka pusero kiristyi ihanan poven kohdalta, poven, jonka hÀn oli juuri nÀhnyt vapaasti keinahtelevan lÀpikuultavan yöpaidan alla, ja hÀnestÀ tuntui kuin piika olisi seissyt alastomana hÀnen edessÀÀn. Niin ihanaa ja kutkuttavaa, mutta niin tÀysin hÀnen ulottumattomissaan."

Rovasti on elÀnyt vaimonsa kanssa useita vuosia. ElÀmÀ on kuitenkin kovettanut vaimon. TÀmÀ on kylmÀ ja katkera, ja niin on heidÀn rakkauselÀmÀnsÀkin. ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ pappilaan palkataan uusi piika, Britta. TÀmÀ on nuori, kurvikas ja kaunis. Koko pappilan vÀki hullaantuu vÀlittömÀsti tÀmÀn viehÀttÀvÀstÀ ja aistikkaasta olemuksesta. Rovasti on pian halkeamaisillaan kaipuusta piikaa ja tÀmÀn saavuttamattomissa olevaa vartaloa kohtaan. Kun rovastin vaimo kuolee tapaturmaisesti, esteet ovat poissa. Rovasti ja Britta antautuvat autuudelle, jonka he toivovat jatkuvan ikuisesti.

"Rovastin uusi piika" on historiallisiin puitteisiin sijoittuva eroottinen novelli miehestÀ, joka saa toisen tilaisuuden saada elÀmÀÀnsÀ rakkautta ja intohimoa ja joka tavoittelee niitÀ kaikin keinoin.

Salanimen Britta Bocker takana on kirjailija, joka antaa mielihyvin novelliensa sijoittua menneisiin aikoihin. Aikana, jolloin tiukat rajat erottavat eri yhteiskuntaluokkia ja miehet ovat aina ohjaksissa, syntyy niin valtataisteluita kuin eroottisia jÀnnitteitÀ.