(0)

Sagor utan slut 1

E-Book


Snipp snapp slut, sÄ var sagan INTE slut!

I din hand hÄller du nu en helt unik sagobok. Den innehÄller nÀmligen 50 sagor utan slut. BerÀttelserna avbryts nÀr det Àr som allra mest spÀnnande. Mitt i en mening. Det betyder att du kan komma pÄ ditt eget slut! LÄt fantasin leka fritt i en ovanlig och hÀftig lÀsresa. Vilken saga blir din favorit?

Varje saga har en egen illustratör, sÄ det blir en riktig berg- och dalbana för ögat ocksÄ. De som tecknat sagorna Àr bÄde unga och gamla. Den yngsta gÄr i förskolan och den Àldste har varit pensionÀr i mÄnga Är redan. Vissa Àr frÄn Sverige, medan andra bara bott hÀr en kort tid. En del arbetar med att illustrera, medan andra knappt vet skillnaden mellan tusch och blyerts. Men det spelar ingen roll. Det viktiga Àr att alla vill och vÄgar.

Boken bestÄr av olika vÀrldar, skapade av lika olika mÀnniskor. För jag Àlskar mod, fantasi och mÄngfald. Kanske blir du sugen pÄ att skriva eller teckna en egen saga. Jag hoppas det! Möt drakar, robotar, spöken, troll, Àlvor, superhjÀltar och mycket mer. TÀnk dig en eldflicka med ett hjÀrta av is. Eller zombies som Àr rÀdda för selfies! För att inte tala om dinosaurien som fick nya tÀnder. Och vet du vad det hÀftigaste av allt Àr? Det som ÀndÄ Àr det viktigaste. Det fantasin Àr till för. Det som finns i bÄde dig och mig. HÄll i dig nu. NÀr du lÀser den hÀr boken, kanske du hittar ...