(0)

Saman taivaan alla

Hörbuch und E-Book


SydÀntÀlÀmmittÀvÀÀ viihdettÀ feelgoodin mestarilta

Leon ja Susannen tarina jatkuu Viikunapuun varjossa -teoksen odotetussa jatko-osassa.

Leo StemmellÀ on rahaa, kalliita urheiluautoja ja menestystÀ naisten parissa ja työelÀmÀssÀ. Silti jokin on pielessÀ. HÀn ei ole vÀleissÀ kahden lapsensa kanssa, ja Susanne (jota hÀn ei saa mielestÀÀn) on hiljattain jÀttÀnyt hÀnet.

Leo ostaa syrjÀisen talon JÀmtlandin vuoristomaisemista ja asettuu sinne kirjoittamaan omaelÀmÀkertaa, jonka on luvannut kustantajalle. Mutta pÀivÀt kuluvat eikÀ kirjaa synny, ja ahdistus ja levottomuus kasvavat.

Gotlannissa Susanne on vihdoin asettunut aloilleen Leon kanssa vietetyn myrskyisÀn kesÀn jÀlkeen. ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ hÀn saa Leolta odottamattoman sÀhköpostiviestin. Susanne epÀröi, pitÀisikö hÀnen vastata vai jÀttÀÀ asia sikseen. HÀnen pÀÀtöksellÀÀn on odottamattomia seurauksia, ei vain hÀnelle itselleen vaan monille muillekin.

Saman taivaan alla on tunnelmallinen tarina siitÀ, mitÀ tapahtuu, kun elÀmÀ, jonka on rakentanut ja jonka puolesta on taistellut, ei enÀÀ tuo onnea. Mukaansatempaavassa teoksessa Leo joutuu kohtaamaan pelkonsa ja yksinÀisyytensÀ ja huomaamaan, ettei vaikeita asioita voi noin vain sysÀtÀ syrjÀÀn. MikÀ elÀmÀssÀ on todella tÀrkeÀÀ?