(55)

Siskosimulaattori

Hörbuch und E-Book


TÀllÀ retriitillÀ otetaan kaikki keinot kÀyttöön...

Lilja on hukassa elÀmÀssÀÀn ja syyttÀÀ itseÀÀn isoisÀn kuolemasta auto-onnettomuudessa. Juuri oikealla hetkellÀ postiluukkuun tipahtaa mainos retriitistÀ Pohjois-Pohjanmaan syrjÀkylÀllÀ. Kuinka ollakaan, siskosten Marian, Tiinan ja Annen pyörittÀmÀ retriitti on erikoistunut auttamaan naisia, jotka ovat kokeneet menetyksen eivÀtkÀ pÀÀse elÀmÀssÀ eteenpÀin. Lilja ilmoittautuu retriitille saman tien.

Retriitin hoitoja ei voi syyttÀÀ monipuolisuuden puutteesta. Pian Liljan pĂ€ivĂ€t tĂ€yttyvĂ€t haparoivista akvarellitöistĂ€, hot joogasta ja enkelihoidoista. Paikan villeimmĂ€t metodit ovat jo liikaa, ja Lilja on jo valmis nostamaan kytkintĂ€. Siskokset ehdottavat Liljalle kuitenkin vielĂ€ yhtĂ€, kaikkein tehokkainta hoitomuotoa – siskosimulaattoria. Ei kai siitĂ€ mitÀÀn haittaakaan voi olla?

Siskosimulaattori on huumoria pursuava romaani suurista elĂ€mĂ€nmuutoksista ja retriitistĂ€, jossa piilee suuri mysteeri – koskaan ei voi olla varma, mihin pÀÀnsĂ€ pistÀÀ.

Eeva Keski-Saari on kirjastoalan ammattilainen ja kirjailija. HĂ€nen esikoisromaaninsa Siskosimulaattori julkaistiin vuonna 2023.