(129)

Sitruunapuiden aika

Hörbuch und E-Book


Koskettava romaani 18-vuotiaasta syyrialaistytöstÀ, Salamasta, hÀnen perheestÀÀn ja hÀnen ensirakkaudestaan.

Salaman on pÀÀtettÀvÀ jÀÀkö hÀn Syyriaan auttamaan haavoittuneita sairaalassa vai lÀhteekö pois maasta.

”Riipaiseva tarina sodasta, menetyksestĂ€, perheestĂ€ ja rakkaudesta, hyvyyden ja toivon etsimisestĂ€ hulluuden ja tragedian keskeltĂ€. As Long as the Lemon Trees Grow on lĂ€pitunkevan kirkas kertomus Syyriasta ennen ja nyt. Ehdottomasti niitĂ€ kirjoja, jotka on pakko lukea”. - Sabaa Tahir, #1 New York Times -bestselling-listalla teoksellaan An Ember in the Ashes.

”Koskettava ja runollinen teos, upea uusi ÀÀni YA-kirjallisuuteen. SydĂ€ntĂ€ sĂ€rkevĂ€n kaunis romaani haastaa lukijan avaamaan sydĂ€mensĂ€ ja mielensĂ€ Syyrian vallankumoukselle, taistelulle julmaa diktaattoria vastaan – diktaattorille joka on tuhonnut aivan liian monta elĂ€mÀÀ ja pakottanut lĂ€hes 7 miljoonaa syyrialaista pakenemaan kotimaastaan. Zoulfa Katouh muistuttaa meitĂ€ rakkauden tĂ€rkeydestĂ€, toivosta ja pÀÀttĂ€vĂ€isyyden ja sitkeyden merkityksestĂ€ kaikkein epĂ€toivoisimmassakin tilanteessa. Mahtava, hieno tarina, jota ei malta lopettaa kesken.” – Samira Ahmed, New York Times -bestselling-listalla teoksellaan Internment.

Zoulfa Katouh on syyrialaistaustainen kirjailija, joka asuu tÀllÀ hetkellÀ SveitsissÀ. HÀn on opiskellut farmaseutiksi ja tekee parhaillaan alan maisterintutkintoa. Vapaa-aikanaan hÀn puhuu itsekseen metsÀssÀ, juo jÀÀkahvia ja leipoo esteettisiÀ pikkuleipiÀ ja kakkuja. Sitruunapuiden aika on hÀnen esikoisteoksensa.


Sprecher*in: Amira Khalifa
Dauer: