(0)

Skyggen

E-Book


Skyggen udspiller sig i en lille idyllisk by, der ligger naturskÞnt ved vand og skov. Det er et sted, mange gerne vil flytte til, men da man finder et lig i skoven, er det slut med idyllen. Det lille lokalsamfund kommer pÄ den anden ende, og da flere uhyggelige begivenheder fÞlger pÄ den fÞrste forbrydelse, sÄ breder panikken sig.

Uddrag af bogen

”NĂ„, var det svĂŠrt at finde? NĂ„h nej, det var et dĂ„rligt spĂžrgsmĂ„l, da du jo har vĂŠret her fĂžr,” sagde lĂŠgesekretĂŠren og tilfĂžjede: ”En af dine kolleger bliver nok lidt forsinket, da han for kort tid siden blev ringet op af en fra en ambulance, som lige havde transporteret en dĂžd kvinde ind til hospitalet, og de ville lige have ham til at se nĂŠrmere pĂ„ det. Du skal for Ăžvrigt vĂŠre rigtig glad for, at I er flere her, da jeg for et stykke tid siden hĂžrte, at flere lĂŠger, som var alene med deres praksis, havde begĂ„et selvmord, da de nĂŠsten hver dag skal tage stilling til noget, som gĂžr ondt. NĂ„, men han kommer i hvert fald, sĂ„ hurtigt han kan, men det kan vi jo tale om, nĂ„r vi skal have en pause, altsĂ„ det med den dĂžde kvinde.”

”Ja, sikke noget, under min lĂžbetur sĂ„ jeg det lig, som han nu skal se nĂŠrmere pĂ„,” sagde hun og Ă„bnede dĂžren til det rum, hvor hun skulle modtage patienter.

Om forfatteren

Poul Riber Schaksen er lÊreruddannet, med dansk og idrÊt som hovedfag. Han har udover at vÊre artikelskribent ogsÄ arbejdet som foredragsholder, i Danmark sÄvel som i udlandet. Poul Schacksen har desuden deltaget i radio- og TV-indslag med emner som guide til Europas hovedstÊder, spisesteder og hoteller, samt ridning.

Poul Riber Schacksen skriver nu bĂžger inden for flere genrer.