(0)

Smurffit - Tarinakokoelma 3

Hörbuch


Astu sisÀÀn smurffien maailmaan ja tapaa Pattismurffi, Tohelo, Suursmurffi ja Smurffiina suurissa ja pienissÀ seikkailuissa! TÀssÀ tarinakokoelmassa Smurffit joutuvat koulunpenkille, harjoittelevat smurffiolympialaisiin ja auttavat Kokkismurffia leipomaan maailman herkullisimman kakun. Haasteita riittÀÀ, mutta kun smurffit smurffaavat yhdessÀ, he onnistuvat lopulta aina!

Smurffit

Oletko valmis seikkailemaan Smurffiinan, Suursmurffin, Nuotin, Pattismuffin, Runoilijasmurffin ja koko SmurffikylÀn asukkien kanssa? Kuuntele mitÀ tapahtuu, kun KÀtevÀsmurffi yrittÀÀ lentÀÀ, kun Kaunosmurffin heijastus herÀÀ henkiin, tai kun paha velho Gargamel yrittÀÀ taas kerran pilata Smurffien pÀivÀn ilkeillÀ suunnitelmillaan. Smurffataan!

Belgialainen sarjakuvataiteilija Pierre “Peyo” Culliford loi Smurffit vuonna 1958. NĂ€mĂ€ pienet siniset hahmot ovat kolmen omenan korkuisia ja asuvat sieniĂ€ muistuttavissa taloissa. Kun he eivĂ€t leiki, rakenna, juhli tai keksi keksintöjĂ€, Smurffit varmistavat, ettĂ€ velho Gargamelin ja hĂ€nen Rontti-kissansa ilkeĂ€t suunnitelmat menevĂ€t kerta toisensa jĂ€lkeen mönkÀÀn!